Informació bàsica

DIA: 4DE MAIG DE 2019

HORA: DE 10h a 20h.

LLOC: Escola Àngel Guimerà , Carrer Gabriel, s/n TÀRREGA

CONTACTE: agratxics@gmail.com

LES 10 COSES QUE HAS DE SABER PER VENIR A ‘LO CLOSCAMOLL’

1 – COMPRA ENTRADES.

Via online a través de la web http://agratickets.cat  o el mateix dia del festival a les taquilles.

PREUS DE LES ENTRADES: 

  • ENTRADA GENERAL: per adults i infants a partir de 3 anys.

– Anticipada via online: 10€

– El mateix dia del festival: 12€

  • ENTRADA AMB DESCOMPTES – 8,5€ 

Entrades amb un descompte per aquelles persones que puguin acreditar :

– FAMÍLIA NOMBROSA (carnet de família nombrosa)
– FAMÍLIA MONOPARENTAL (carnet de família monoparental)
– PERSONES AMB DISCAPACITAT i ACOMPANYANTS DE PERSONES AMB DISCAPACITAT (targeta de discapacitat).
Caldrà presentar l’acreditació a les taquilles del festival en el moment de donar l’entrada. En cas que no es porti l’acreditació s’anularà el descompte s’haurà de pagar la diferència per l’entrada general anticipada de 10€.

  • ENTRADA MENORS DE 3 ANYS – 1€ 

  • El preu de l’entrada és el mateix durant tot el dia. Tant si s’entra pel matí com si s’arriba a la tarda.
  • L’entrada dóna dret a participar de totes les activitats i concerts que es realitzin dins del recinte del Festival.
  • Els visitants podran sortir i tornar a entrar al festival. Es donarà una acreditació per tal de controlar aquest accés.

2 – ACCÉS. Les pulseres de l’entrada al festival les donarem el mateix dia a l’accés del recinte on es celebra ‘Lo Closcamoll’.

⚠ IMPORTANT! Per facilitar l’accés al festival us demanem que PORTEU IMPRESA L’ENTRADA aquells que l’heu comprat online. No us confogueu amb el justificant de pagament, el que heu d’imprimir és un document que també heu d’haver rebut per correu electrònic en un segon correu després de realitzar la compra o en un plaç de 24h. SI NO HEU REBUT AQUEST SEGON CORREU, poseu-vos en contacte amb nosaltres a agratxics@gmail.com i us contestarem ràpidament.

⚠ IMPORTANT! Pels menors de 3 anys porteu l’acreditació de la targeta sanitària o el DNI per poder comprovar-ho a l’entrada.


3 – HORARIS. L’horari d’obertura de les taquilles el dissabte de ‘Lo Closcamoll’ serà a les 9.30h per tal d’evitar cues.


4 – CALOR. Es recomana dur crema solar i gorra, perquè el concert és a l’aire lliure. Sí que tindrem una zona del pati amb ombres, parasols i espais interiors.


5 – MENJAR. QUEDA’T A DINAR A DINS DEL FESTIVAL! ‘Lo Closcamoll’ comptarà amb diferents serveis que oferiran menjar als visitants: entrepants, foodtruks, etc. Us recordem també que Tàrrega disposa de bars i restaurants on anar a dinar. Es podrà sortir i entrar del recinte sense problemes ensenyant la polsera d’accés. + info


6 – DESCANS. Des de l’organització hem habilitat un espai de zona popa per a pares i mares amb nadons. Un espai per a donar el pit o fer la migdiada. Comptarem amb un microones per a escalfar biberons i farinetes.


7 – APARCAMENT. Davant de l’Escola Àngel Guimerà teniu un aparcament gratuït (esplanada de sorra) on deixar el vehicle. Si sou de Tàrrega, us recomanem venir caminant o compartint cotxes per no saturar l’aforament de l’aparcament.

⚠ IMPORTANT! L’accés a l’espai habilitat com a pàrquing és pel carrer de la Segarra amb c/ Arquitecte Florensa a 200m de l’Escola Àngel Guimerà on es realitza el festival. 

  • A l’interior del recinte hi trobareu també un espai per aparcar els cotxets.

8 – RESPECTEU LES INSTAL·LACIONS. Des de l’organització es demana el màxim respecte i cura de les instal·lacions on es realitza el festival. Si detecteu alguna conducta bandàlica o inapropiada us demanem que aviseu de seguida a alguna persona de l’organització.

❌ESTÀ TOTALMENT PROHIBIT FUMAR A DINS DEL RECINTE ❌


9 – PLA B. En cas de pluja o motiu meteorològic es pot suspendre el festival (es decidiria el mateix dia a partir de les 10h del matí). Us mantindrem informats en cas de mal temps a través de les xarxes socials i correu electrònic.


10 – ACCIÓ SÒLIDARIA. ‘Lo Closcamoll’ convida cada any a una entitat social a donar-se a conèixer muntant una paradeta o taller i recollint fons per la seva causa. Aquest any hem convidat a l’Associació d’Alzheimer de Tàrrega i comarca. Lo Closcamoll també és un dia per ser solidaris!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s