Reggaer per xics – 16:30h

Et convidem a una actuació ben especial: el grup The Penguins interpretant REGGAE PER XICS. Es tracta d’un concert on es presenta un repertori de cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes. S’estableix així una combinació única entre el nostre repertori popular i l’estil conegut com a Reggae (amb moltes de les seves variants), creant un espectacle dinàmic, alegre i participatiu.
Aquesta proposta ens permetrà assistir a un veritable concert on veurem una formació d’11 músics que ens faran passar una bona estona començant pels temes més propers com el “Sol-solet” i passant per tot un repertori que aniran desfilant i que inclourà fins i tot alguns dels clàssics caribenys que han marcat aquest estil.
Es tracta d’una proposta apta (i adaptable) a totes les edats, on a part de l’assistència al concert i l’audició, es podran descobrir els diferents instruments que componen el conjunt (famílies de corda, vent i percussió), cantar, descobrir alguns dels secrets dels ritmes caribenys i fins i tot ballar.
El repertori s’adapta en funció de les edats que assisteixen al concert, així com els objectius i els continguts propis de cada apartat de l’àrea de música: es poden cobrir els diferents objectius e Cançó-Veu, Audició, Educació de l’Oïda, Llenguatge Musical i Ritme i moviment propis de l’ensenyament musical. Es tracta doncs roposta on és prioritza la qualitat i el treball pedagògic.
Sota la tutela i iniciativa del guitarrista del grup Oriol Serna (diplomat en Magisteri Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor de música, de parvulari i primària, a l’escola la eve de Sesrovires), The Penguins han ideat aquest projecte amb la voluntat i il·lusió de poder transmetre uns valors musicals als més petits, i a la vegada enriquir la seva carrera com a banda, músics i persones.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s